Erhversrengøring

 

Trænger din virksomhed til at frigøre ressourcer fra rengøringen? Rengøring ligger for de fleste langt fra deres kerneydelse og kompetence og er blot omgærdet med ét ønske, nemlig at det udføres topprofessionelt og til tiden, således at medarbejderne altid har gode arbejdsvilkår og at virksomheden har et præsentabelt ydre.

I så fald kan det være en idé at udlicitere jeres erhvervsrengøring til Renell – en professionel samarbejdspartner, som leverer alle typer rengøring og har det som kernekompetence. I er derfor sikret en kompetent og hurtig eksekveret løsning på alle de typer rengøring I har behov for, både forudsete og uforudsete. Skulle I blive udsat for uforudsete hændelser er vi også klar til at løse det for jer. Hos Renell er I sikre på at jeres erhvervsrengøring udføres på præcis det tidspunkt og i den kvalitet I ønsker det. Vi har +500 medarbejdere, som dækker alle typer rengøring. Derfor er der ikke noget tidspunkt eller nogen opgave vi ikke kan levere kvalificerede og uddannede medarbejdere til. I slipper ansvaret for altid at have en rengøringsmedarbejder tilknyttet og sørge for afløsning ved eventuel sygdom eller ferie.

Vi er nemlig en nærværende servicevirksomhed, der sætter pris på gode gamle dyder, som smil på læben, stort engagement og at en aftale er en aftale!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i erhvervsrengøringen, uanset om det er for store eller små erhvervskunder.

Rengøring i Renell tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov og derfor skræddersyr vi vores rengøringsløsninger fleksibelt og tilpasser løbende i takt med udviklingen i samarbejdet. Et rengøringsfirma er aldrig bedre end dets medarbejdere! – Det har vi i Renell for længst indset. Derfor håndplukkes og udvælges alle rengøringsassistenter specielt til den enkelte opgave. Vi lægger stor vægt på at matche medarbejdere og kunder, så kemien passer, for at opnå den størst mulige tilfredshed og det mest optimale rengøringssamarbejde.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Renell er en lokal virksomhed med bred erfaring og priser der matcher konkurrenternes

Løgstrup A/S

Løgstrup A/S

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99