Facaderens

 

En bygningsfacade repræsenterer virksomheden eller beboeren og giver et vigtigt førstehåndindtryk. Derfor ønsker de fleste, både private og erhvervsdrivende, at bygningsfacaden tager sig godt ud og sender de ønskede signaler.

Facaderens er en opgave for Renell. Vi kan sørge for enhver type facaderensning, hvad enten det er murværk, træværk, beton eller metal.

Vi tager opgaverne meget seriøst, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i leverancen af rengørings- og serviceopgaver, uanset om det er for store erhvervs-kunder eller for private.

Udover at kunne udføre en facaderens til fast aftalte tidspunkter, rykker vi også ud til akut opståede skader, hvis facaden eksempelvis har været udsat for graffitimaling. Her kan vi, udover at udføre facaderens, også påtage os dialogen med dit forsikringsselskab omkring taksering.

I Renell ved vi, at vi ikke er stærkere og mere kompetente end den medarbejder, der repræsenterer os i marken. Derfor sørger vi for løbende for at efteruddanne vores medarbejdere således, at de har viden om nye teknologiske landvinger inden for rensning af facader. Det er i særdeleshed vigtigt, når det handler om rensning af metalfacader, idet de er særligt sarte overfor ridser og tåler ikke alle former for kemiske midler og afrensningsmaterialer.

Når I booker Renell til en opgave, sørger vi for at lave en detaljeret analyse af, hvilken type rengøringsmetode, der er mest anvendelig og skånsom for facaden.

Vi kan også fungere som backup for enhver tænkelig type rengørings- eller skadesopgave der kan opstå. Med mere end +500 medarbejdere, kan vi dække de fleste behov.

 

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Renell er en lokal virksomhed med bred erfaring og priser der matcher konkurrenternes

Løgstrup A/S

Løgstrup A/S

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99