Flytteservice

Mange har en opfattelse af at brug af professionel flytteservice er en bekostelig affære. Men, det behøver det faktisk ikke at være, når vi i Renell udfører opgaven hurtigt og effektivt.

Det er vigtigt at sætte udgiften til flytteservice i relation til de værdier, der skal fragtes ved flytningen – både den materielle og den følelsesmæssige værdi, som inventaret  repræsenterer. Ved at trække på venner og families velmente hjælpsomhed risikerer man, at ting går galt, og at møbler bliver ridset eller i værste fald tabes og ødelægges. Så det handler om at prioritere og overveje hvor risikovillig man er i forhold til at spare på flytningen.

Når Renell tager sig af flytteopgaven får du en samarbejdspartner, der ikke går på kompromis med kvaliteten eller springer over, hvor gærdet er lavest. Med engagerede og kompetente medarbejdere, der er professionelle til fingerspidserne, bliver møbler og andre genstande trygt transporteret fra A til B, og vi klarer også ned- og udpakning, hvis du ønsker det. Skulle uheldet en sjælden gang skulle være ude, er vi selvfølgelig fuldt forsikret.

Vi er fleksible med tidspunkter, og kan løse flytteopgaven på alle tider af dagen og ugen. For os er flytteservice, både for private og for virksomheder, en tillidssag. Vi værner meget om at levere en professionel ydelse og at honorere dine forventninger. Vi er nemlig en nærværende servicevirksomhed, der sætter pris på gode gamle dyder, som et smil på læben, stort engagement og at en aftale er en aftale!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi dækker serviceopgaver bredt og kan også tilbyde andre ydelser i forbindelse med flytningen, eksempelvis rengøring på det nye sted, eller det sted, der fraflyttes.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99