Grøn Rengøring

Der er efterhånden bred enighed om at verdens natur ressourcer ikke er uendelige, og at vi skal blive bedre til at passe på naturen, blandt andet ved at forurene mindre. Renell bidrager til dette ved at omstille mere og mere til grøn rengøring. Vi arbejder nemlig konstant på at gøre vores rengøring mere grøn, både i forhold til de rengøringsmidler og metoder vi bruger. Vi har fokus på anvendelse af miljøvenlige midler i mindst mulig dosering og med minimalt vandforbrug og spild. I forhold til at kunne praktisere grøn rengøring er det vigtigt at efteruddanne personalet til at have den nødvendige viden for at kunne leve op til vores strenge miljøkrav. Derfor sørger vi for løbende at sende vores medarbejdere på efteruddannelseskurser så de er klædt på til at arbejde for et grønt Renell og et sundt ydre miljø og arbejdsmiljø.

Et rengøringsfirma er nemlig aldrig bedre end dets medarbejdere! Derfor håndplukkes og udvælges alle rengøringsassistenter specielt til den enkelte opgave. Vi lægger desuden stor vægt på at matche medarbejdere og kunder, så kemien passer, for at opnå den størst mulige tilfredshed og det mest optimale rengøringssamarbejde.

Vi ønsker at være en nærværende servicevirksomhed, der sætter pris på gode gamle dyder, som smil på læben, stort engagement og at en aftale er en aftale!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i de rengørings- og serviceopgaver, vi udfører, uanset om det er for store erhvervskunder eller for private.

Når vi indgår aftaler om rengøring, både med små og store kunder, er det med henblik på at opbygge et længerevarende samarbejde. Det er en målsætning for os at pleje og vedligeholde relationen i en sådan grad at nærhed, tillid og forståelse opnås.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99