Ejendomsservice

Ejendomsservice

Læs mere her

Skadeservice

Skadeservice

Læs mere her

Industrirengøring

Hos Renell har vi de nødvendige kompetencer og former for udstyr til at løse mange forskellige opgaver indenfor industrirengøring – også den I har behov for hjælp til.

Vi har bred erfaring og løser en lang række specialopgaver: dok-, skakt- og containerrens, lugtsanering, liftservice, måtteservice, og opmagasinering.

Med en fast kerne af veluddannede servicemedarbejdere, som trives med udfordringer, har vi i Renell kompetencen til at løse opgaver af enhver slags indenfor industrirengøring. Det er også os, hvis du får behov for rengøring efter håndværkere eller i forbindelse med en intern flytning af et kontor eller lignende.

Vi kan også tilbyd andre former for industrirengøring: polering af gulve på gangarealer, herunder rens af måtter og tæpper, rengøring af inventar (hylder, montrer, køle- og frysebokse, kassesluser m.v.), rengøring af vinduer, facader, skilte m.v, samt renhold af udenoms arealer (parkering, grønne områder m.v.)

Vores medarbejdere er desuden specialister i de forskellige produkter og midler, der anvendes indenfor industrirengøring, og vi sørger for, at de konstant er efteruddannet og på forkant med nye teknologiske løsninger

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


Navn

Email

Telefonnummer

Område

Simon Elleskov

Direktør

tlf. 4927 1024

SE@Renell.dk

Simon Elleskov

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99