Industrirengøring

Hos Renell har vi de nødvendige kompetencer og former for udstyr til at løse mange forskellige opgaver indenfor industrirengøring – også den I har behov for hjælp til.

Vi har bred erfaring og løser en lang række specialopgaver: dok-, skakt- og containerrens, lugtsanering, liftservice, måtteservice, og opmagasinering.

Med en fast kerne af veluddannede servicemedarbejdere, som trives med udfordringer, har vi i Renell kompetencen til at løse opgaver af enhver slags indenfor industrirengøring. Det er også os, hvis du får behov for rengøring efter håndværkere eller i forbindelse med en intern flytning af et kontor eller lignende.

Vi kan også tilbyd andre former for industrirengøring: polering af gulve på gangarealer, herunder rens af måtter og tæpper, rengøring af inventar (hylder, montrer, køle- og frysebokse, kassesluser m.v.), rengøring af vinduer, facader, skilte m.v, samt renhold af udenoms arealer (parkering, grønne områder m.v.)

Vores medarbejdere er desuden specialister i de forskellige produkter og midler, der anvendes indenfor industrirengøring, og vi sørger for, at de konstant er efteruddannet og på forkant med nye teknologiske løsninger

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Renell er en lokal virksomhed med bred erfaring og priser der matcher konkurrenternes

Løgstrup A/S

Løgstrup A/S

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99