Specialrengøring

Gør man ikke bare det selv?

Selvfølgelig kan man gøre det selv. Hvis man har gulvvaskemaskiner, højtryksrensere, boneudstyr, lifte, stiger m.m., og erfaring med hvilke remedier der er mest effektive til rengøring på den bløde måde – og hvis man har knowhow på området og et entusiastisk personale, så kan man vel?

Men man kan også vælge en professionel løsning udført af fagfolk udefra. Selvom det umiddelbart kan lyde lidt dyrere, så tænk på at jeres medarbejdere fortsat kan bruge deres tid på dét, de er bedst til – I slipper for at skulle købe eller leje specialværktøjer/udstyr og eksperimentere med at bruge det. I får garanti for et professionelt stykke arbejde fra et team, der ved hvad ordet ”rent” egentligt betyder.

Ingen opgave er for speciel

Vi har oplevet og gennemført lidt af hvert – med langt og kort varsel. Blandt andet fik vi sænket vandstanden 3 meter i Helsingør Havn, så vi kunne rense dokken ved Kulturværftet for alger og udbore porøse fuger inden udskiftning.

Da Jyske Banks alarm gik og udløste røg i hele lokalet, blev alt fedtet til af bananolie. Halvanden time før åbning mandag morgen fik vi rengjort alt inventar – møbler, tæpper og udstyr – så banken kunne åbne til normal tid.

Vi var også med, da den store Danmarks Indsamling blev afholdt i TAP.1 på Carlsberg. Her sørgede vi for at hallerne og toiletter var super-clean under hele showet.

Inden Index Award skulle afholdes på Kulturhavn Kronborg, rengjorde vi mere end 3.000 m2 haller. Det krævede, at vi arbejdede på lifte i op til 26 meters højde.

Vi har +500 fagfolk at vælge imellem

Uanset hvilken opgave du skal have løst, så giv os en udfordring! Vi er i stand til at håndplukke og sammensætte de mest kvalificerede blandt vores +500 fagfolk til et skræddersyet team, vi har specialudstyret i bilerne eller på trailerne, vi er altid i nærheden, og vi har den entusiasme der skal til, for at løse din opgave. Uanset hvilken.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99