Søg job

Servicefirmaet Renell A/S er en kvalitetsbevidst og konkurrencedygtig virksomhed med kunderne i centrum.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt og arbejder blandt andet tæt sammen med jobcentrene om at få ledige i arbejde. Vi prioriterer højt at ansætte medarbejdere i skåne- eller fleksjobs. Vi har fokus på det globale miljø og vores personalepolitik skal sikre mest mulig trivsel gennem jobindhold, indflydelse og udvikling for den enkelte.

Vil du være med til at gøre en forskel?
Vi søger løbende nye kvalificerede medarbejdere, som er engagerede og loyale, og som brænder for at levere høj kvalitet hos vores kunder.

Kan du genkende dig selv i ovenstående, og har du lyst til at være en del af vores dygtige medarbejderteam, er du velkommen til at sende din ansøgning til os.

Udfyld venligst de markerede felter.
Personlige oplysninger

Din ansøgning og personlige oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt

Yderligere personlige oplysninger

Ja

Nej

Ja

Nej

Ja

Nej

Uddannelse
Tidligere ansættelser
Nuværende ansættelse

Uopsagt Har selv sagt op
Blev sagt op Uden arbejde
Sygemeldt
Kendskab til Renell

Ja

Nej

Ønsket arbejdsområde
Rengøringsmedarbejder
Vinduespudser
Gartner/havearbejde
Andet

Fuldtid/deltid

Ja

Nej

Aften
Nat
Lørdag
Søndag

Diverse

Ja

Nej

Ja

Nej

Filer
Yderligere?

Bemærk: Du skal være opmærksom på, at vi får rigtig mange ansøgninger. Det betyder at du umiddelbart IKKE vil få et svar fra os, med mindre vi står og mangler en ny kollega med dine kvalifikationer og lige præcis i det område hvor du bor. Det er derfor vigtigt at du tilføjer det område hvori du kan tage arbejde.

Når du sender denne ansøgning og måtte opnå et job i Servicefirmaet Renell A/S skal du være indforstået med at oplysningerne vil indgå i firmaets medarbejderregister.


Vi hos Servicefirmaet Renell A/S takker på forhånd for din interesse og ser frem til en dag at kunne arbejde sammen med dig.

Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99