Renell nyt

 

Over 50 nye jobs i Renell – og flere er på vej

 

” Der er økonomisk råderum og optimisme at spore, siger de to direktører i Servicefirmaet Renell A/S i Helsingør, Mads og Simon Elleskov. Tre nye profiler ansat i administrationen og flere udvidelser er på vej.”

” Virksomheden breder sig. Alene det sidste år er arbejdsstyrken i rengørings- og vedligeholdelsesfirmaet øget med mere end 50 nye medarbejdere og i år forventer virksomheden yderligere en række nyansættelser. Vi beskæftiger nu mere end 500 dedikerede medarbejdere. De seneste år har virksomheden bredt sig langt ud over Helsingørs kommunegrænser.”

” Renell arbejder både i offentlige, kommunale og private virksomheder på hele Sjælland og for at tilgodese de mange nye og voksende aktiviteter er der i hovedkontoret på Haderslevvej i Helsingør netop ansat tre nye medarbejdere. Det er erhvervskonsulent Peter Baumann, regnskabs- og administrationschef Trine Nilsson og salgschef Kim Lauritsen.”

foto til renell nyt

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99