Renell nyt

 

Over 50 nye jobs i Renell – og flere er på vej

 

” Der er økonomisk råderum og optimisme at spore, siger de to direktører i Servicefirmaet Renell A/S i Helsingør, Mads og Simon Elleskov. Tre nye profiler ansat i administrationen og flere udvidelser er på vej.”

” Virksomheden breder sig. Alene det sidste år er arbejdsstyrken i rengørings- og vedligeholdelsesfirmaet øget med mere end 50 nye medarbejdere og i år forventer virksomheden yderligere en række nyansættelser. Vi beskæftigere nu mere end 500 dedikerede medarbejdere. De senste år har virksomheden bredt sig langt ud over Helsingørs kommunegrænser.”

” Renell arbejder både i offentlige, kommunale og private virksomheder på hele Sjælland og for at tilgodese de mange nye og voksende aktiviteter er der i hovedkontoret på Haderslevvej i Helsingør netop ansat tre nye medarbejdere. Det er Erhvervskonsulent Peter Baumann, regnskabs- og administrationschef Trine Nilsson og salgschef Kim Lauritsen.”

foto til renell nyt

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


Navn

Email

Telefonnummer

Område

Simon Elleskov

Direktør

tlf. 4927 1024

SE@Renell.dk

Simon Elleskov

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99