Svanemærket

Svanemærket er miljømærket fra Nordisk ministerråd. Miljømærket gives til produkter, der ikke er fødevarer, men andre produkter som overholder en række skrappe regler, der omhandler beskyttelsen af miljøet. I vores tilfælde henvender Svanemærket sig både til de rengøringsmidler og produkter vi bruger, de biler vi kører i, samt den måde og kvalitet, som vi uddanner vores medarbejdere på.

Det svanemærkede produkt

Når et produkt bærer svanemærket betyder det, at det er blandt de mindst miljøbelastende indenfor sin produktgruppe, hvilket sætter krav til indholdet af miljøskadelige stoffer i det givne produkt. Når det kommer til rengøringsmidler, så handler det om hvordan indholdet af både miljøskadelige og allergifremkaldende stoffer, såsom parfume, er reguleret, så det udgør en minimal skade på miljøet både ved produktion, anvendelse og bortskaffelse.

Renell A/S – Svanemærket rengøringsservice

Som svanemærket rengøringsfirma handler det ikke kun om, at vi bruger svanemærkede produkter til vores rengøring – det er helheden, der gør en virksomhed fortjent til svanemærket. Vores medarbejdere er uddannet til korrekt brug af vores produkter, så dosering og rigtig brug af f.eks. fiberklude sørger for, at vores rengøring ikke blot er grundig, men i høj grad også miljøvenlig.

Hele vores virksomhed arbejder målrettet på at følge Svanemærkets strenge krav, hvilket indebærer grundig affaldssortering, mindsket Co2 udslip fra vores køretøjer og sidst men ikke mindst er vi selvfølgelig underlagt Svanemærkets strenge kvalitetssystem, der sørger for, at forbruget af kemikalier bliver minimeret i vores arbejde, så vi kan værne om natur og miljø, imens vi sørger for en grundig rengøring. Svanemærket stiller faktisk højere krav end miljølovgivningen, hvilket viser hvordan de Svanemærkede virksomheder er villige til at gå længere for at sikre miljøet.

Vores svanemærkede aktiviteter indeholder:

  • Kemikalieforbrug: Lavt rengørings- og vaskemiddelforbrug. Andelen af miljømærkede kemikalier hos Renell er på 96% og vores kemikalieforbrug er 103 µl/m² i vores rengøringsafdeling.
  • Transport: Lavt brændstofforbrug og lav miljøbelastning. Alle vores biler er Euronorm IV og vores brændstofudnyttelse er 6,1 l/100km
  • Kvalitet: Høj rengøringskvalitet – og godt indeklima hos kunden
  • Etik/arbejdsmiljø og miljø: Uddannelse af personale, overholdelse af gældende love og regler
  • Brug af miljømærkede produkter: Bidrager til grønt indkøb og godt arbejdsklima for vores medarbejdere
  • Affald: Sortering og affaldsmængde
  • Ordnede forhold på arbejdspladsen

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Renell er en lokal virksomhed med bred erfaring og priser der matcher konkurrenternes

Løgstrup A/S

Løgstrup A/S

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99