Services

Med den samme høje kvalitet leverer vi serviceydelser til alle typer og størrelser af virksomheder og til private.

Rengøring har været vores kerneområde lige siden Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987 og vi vægter en tæt relation til vores kunder. Det er en tillidssag at overlade rengøringen til en anden part og netop derfor er det essentielt, at vores kunder er tilfredse og føler sig helt trygge ved samarbejdet.

Vi tilbyder top professionelle ydelser også under vanskelige og specielle forhold. Vi er den professionelle partner der tager over, når der skal ydes en ekstra indsats.

Et præsentabelt ydre er tegn på succes. Som totalleverandør af både ind- og udvendig vedligeholdelse, har vi opnået en erfaring og ekspertise, som kommer alle vores kunder til gode.
Vi hjælper med at lave totalløsninger for virksomheder og vi er klædt rigtig godt på til at tage ansvaret for en eller flere ejendomme. Det giver dig tryghed og økonomisk fordel.

Vi prioriterer leveringssikkerhed, vedligeholdelse og konkurrencedygtig pris som ligeværdige købskriterier. Vi sørger for overskuelighed og indsigt, så du føler dig sikker, når du træffer et langsigtet valg.

Læs vores kundereferencer, tag en snak med os og føl dig i centrum hos Servicefirmaet Renell A/S.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99