Kantineservice

Renell har indgået et samarbejde med LOOP KANTINER, så vi kan tilbyde vores kunder den fulde pakke indenfor ejendoms- og kantineservice. Vi gør det lettere og billige at vedligeholde og drive jeres virksomhed, i én og samme løsning.

Servicefirmaet Renell A/S er for mange virksomheder lig med vedligeholdelse samt rengøring af ejendomme og kontorer. Nu tilbyder vi “den fulde pakke”, i samarbejde med LOOP KANTINER, hvilket betyder at vi ligeledes kan tilbyde en veletableret kantineordning til jeres virksomhed.

En samlet aftale på rengørings- og kantineservice indgåes med Servicefirmaet Renell A/S og I vil derfor kun have én kontaktperson i daglig drift.

Hvad er en kantine-service?

LOOP KANTINER er en af Danmarks nyere og meget spændende kantineleverandører, der – udover at have bronzemærket i Økologi – har fokus på service, sundhed samt god mad fra bunden. Med udgangspunkt i dette, har LOOP KANTINER udarbejdet et fornuftigt og økonomisk alternativ til den velkendte kantineordning. Denne kantineservice tilbydes sammen med Renells Facility-service, der indeholder vedligeholdelses- og serviceopgaver af lokaler og arealer samt eksempelvis tjek af belysning, installationer og aflæsning af el og vand samt generel gennemgang af arealerne for pludseligt opståede skader m.m.

Kontakt os

En god helhedsløsning der er værd at høre mere om. Book et møde her: Kontakt os

 

 

 

 

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Det der gør Renell så professionelle er, at ledelsens attitude forplanter sig gennem hele organisationen

C4 Videncenter

C4 Videncenter

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99