Rengøring i særklasse

Kærlighed til rengøring, kvalitet og nærværende service…

For os er det ikke et mål i sig selv at være store. Dog vil vi have kapacitet til at matche de største virksomheders behov for rengøring uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I dag er vi mere end +500 medarbejdere, der beskæftiger sig med rengøring, ejendomsservice, vinduespolering, have- og skadeservice og vi har afdelinger i både Helsingør og Hillerød.

Vi løser rengøringsopgaver for private og alle typer og størrelser af virksomheder og er gearet til at kunne yde en ekstra indsats ved akut opståede problemer, som eksempelvis oversvømmelse og brand.

Vi er en nærværende servicevirksomhed, der sætter pris på gode gamle dyder, som smil på læben, stort engagement og at en aftale er en aftale!

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i de rengørings- og serviceopgaver vi udfører, uanset om det er for store erhvervskunder, eller for private.

Rengøring i Renell tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes behov. Vi skræddersyr vores rengøringsløsninger fleksibelt og tilpasser løbende i takt med udviklingen i samarbejdet.

Et rengøringsfirma er aldrig bedre end dets medarbejdere! – Det har vi i Renell for længst indset. Derfor håndplukkes og udvælges alle rengøringsassistenter specielt til den enkelte opgave. Vi lægger stor vægt på at matche medarbejdere og kunder, så kemien passer, for at opnå den størst mulige tilfredshed og det mest optimale rengøringssamarbejde.

Når vi indgår aftaler om rengøring, er det med henblik på at opbygge et længerevarende samarbejde. Det er en målsætning for os at pleje og vedligeholde relationen i en sådan grad at nærhed, tillid og forståelse opnås.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Vi har benyttet dem siden 1998, fordi vi altid har haft et tillidsfuldt samarbejde

Hellebo Park

Hellebo Park

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99