Vinduespolering

De fleste har haft aha-oplevelsen efter en vinduespolering, hvor dagslyset pludselig uhindret af skidt strømmer ind igennem ruden. Men ofte er der langt imellem oplevelsen og det antal gange vinduerne bliver poleret. Så hvis man vil optimere følelsen af velvære og nydelse i hjemmet er en vinduespolering et let sted at sætte ind, og med et øjeblikkeligt resultat.

Rene vinduer og glaspartier giver nemlig ny energi, og når det nu er så lige til, hvad er så mere naturligt end at indgå en aftale om regelmæssig polering, og undgå at vinduespoleringen afhænger af ens egne pressede tidsplaner og luner?

Vi har et team af vinduespudsere, som hver især har know-how og stor erfaring i at polere butiksruder, vinduer i erhvervsejendomme og private boliger, glasskillevægge, glas- og akrylskilte – eller store glasfacader for den sags skyld. Og du bestemmer naturligvis, om vi skal polere indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren og hvor tit vi skal gøre det. Med mere end 20 års erfaring har vi efterhånden lært, hvordan vi skræddersyr den aftale, der passer bedst til dig.

Interesseret i at høre mere?

Klik her, og lad
os tage en
snak om et
muligt samarbejde

Udfyld formularen og lad os snakkes ved omkring et fremtidigt samarbejde.


[contact-form-7 id="161" title="contact_sidebar"]

tlf.

Det siger kunderne:

Renell er en lokal virksomhed med bred erfaring og priser der matcher konkurrenternes

Løgstrup A/S

Løgstrup A/S

Læs hele udtalelsen
Copyright © - Renell.dk Servicefirmaet Renell - Haderslevvej 18 - 3000 Helsingør - Krakasvej 17 - 3400 Hillerød - tlf. 70 25 33 99