Erhvervsrengøring i Vejle

Kontorrengøring og firmarengøring i Vejle og omegn

Hos servicefirmaet Renell yder vi rengøring og vinduespolering både for private samt erhvervsvirksomheder. Med mere end 900 medarbejdere har vi et solidt og stærkt team, der kan klare alle typer af rengøring. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen og sørger altid for at levere erhvervsrengøring og vinduespolering af topkvalitet og med højt humør og engagement. Det gør vi bl.a., fordi vi uddanner vores medarbejdere, så de alle er oplært grundigt i rengøring. For os er professionalisme, kvalitet og grundighed i højsædet, så når I allierer jer med os, lover vi jer, at I kommer til at mærke forskellen!

Lad Renell stå for jeres erhvervsrengøring i Vejle

Renell er ikke kun et servicefirma, vi er også en samarbejdspartner. Derfor er det altid i fællesskab med jer, at vi finder ud af, hvilke ydelser I har brug for, at vi skal klare. Når I indgår en aftale med os om erhvervsrengøring og vinduespolering i Vejle, sørger vi for at tilrettelægge det til punkt og prikke, så både I og vores rengøringsmedarbejdere ved præcis, hvad der skal ske. Til enhver aftale om erhvervsrengøring kobler vi hos Renell altid to kontaktpersoner til, som kender aftalen ud og ind. Dette sikrer, at aftalen altid overholdes, samt at jeres erhvervsrengøring i Vejle bliver udført til UG. Kontaktpersonerne følger nemlig erhvervsrengøringen nøje og sørger for at holde statusmøder med jer, så I konstant er opdaterede. Derudover sikres kvaliteten af rengøringen også gennem kvalitetsrapporter. 

Hos Renell gør vi en dyd ud af at udvise loyalitet, ansvarlighed og stabilitet. Det sørger for, at I altid er sikre på at modtage erhvervsrengøring og vinduespolering i topkvalitet. Skulle I desuden have akut behov for hjælp, står vi klar til at rykke hurtigt og effektivt ud til jeres virksomhed i Vejle.

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Går jeres virksomhed op i miljøet? Vi leverer Svanemærket erhvervsrengøring og vinduespolering i Vejle

Som et af de få servicefirmaer i branchen har vi Svanemærket licens til erhvervsrengøring og vinduespolering. Det har vi, fordi vi går op i ansvarlighed og vil undgå at belaste miljøet unødigt. Derudover gør vi det fordi, vi vil være sikre på, at både jeres og vores medarbejdere undgår skadelige kemikalier. Læs mere om Svanemærket rengøring og vinduespolering her.

Vi klarer hovedrengøring af alle erhverv i Vejle

Nogle gange er der behov for, at erhvervsrengøringen udvides, så man virkelig kan komme alle former for snavs og skidt til livs. Hos Renell tilbyder vi derfor hovedrengøring af alle typer af erhverv. En hovedrengøring er en ekstra grundig erhvervsrengøring af virksomheden, hvor eksempelvis gulvene skrubbes, baderum afkalkes og lamperne i lofterne tørres af. Læs mere om hovedrengøring her.

Renell-medarbejder tørrer høretelefoner af på et museum

Book en gratis og uforpligtende snak om erhvervsrengøring og vinduespolering i Vejle

Hvis jeres virksomhed er interesseret i at få en erhversrengøringsaftale hos os, kan vi bookes til en helt gratis og uforpligtende snak. Her vil vi give eksempler på rengøringsaftaler, og vi kan få mulighed for at få et indblik i hinandens virksomheder. For os er det nemlig vigtigt, at samarbejdet fungerer optimalt. I kan kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf. 29 90 20 00 eller booke en tid gennem vores kontaktformular. 

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring