Rengøring til private virksomheder

En skræddersyet løsning til din virksomhed

Kunne du tænke dig et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for rengøring seriøst?

Servicefirmaet Renell er et ansvarligt rengøringsfirma, hvor du kan have tillid til, at det vi aftaler, også er det, vi leverer. Og ansvarligheden stopper ikke dér. Vi vægter miljøet højt, og derfor er vores rengøring og vinduespolering Svanemærket. Kort fortalt betyder det, at vi ikke belaster miljøet, jeres og vores medarbejdere unødigt.

Tæt samarbejde hele vejen

I praksis fungerer en aftale med os sådan, at vi sammen med jer præcist beskriver de ydelser, som I ønsker, vi skal levere. Denne aftale er rygraden i hele vores samarbejde. Udover rengøring kan aftalen indeholde ydelser som fx. vinduespolering, levering af forbrugsprodukter (toiletpapir, håndark, sæbe og opvasketabs mv.), måtteservice, glatførebekæmpelse, vedligeholdelse af græs, hæk, træer mv.

I har en fast kontaktperson tilknyttet, som kender aftalen med jer til bunds, og som ved hyppige besøg sikrer, at den aftalte kvalitet er på plads via vores kvalitetsrapporter. Det er ligeledes denne ledende Renell medarbejder, der laves aftaler med, når der skal ske ændringer i forhold til vores tilstedeværelse, hvis der skal afholdes møder, fester og andet i huset. Fleksibilitet og handling er det vi er kendt for hos vores nuværende kunder – og er med til at vi tør skrive og sige ‘oplev forskellen!’.

Derudover er det altid de samme rengøringsfolk, der kommer hos jer. Det giver jer en tryghed for, at de kender jeres virksomhed og det, som der forventes i rengøringen lige præcis hos jer. I tilfælde af ferie og sygdom, sikrer vores serviceledere, at der er en velinformeret medarbejder, der tager over i den pågældende periode, så I stadig vil opleve den aftalte kvalitet.

Book et møde

Vi indbyder gerne til et gratis og uforpligtende møde, hvor vi ser om kemien er på plads, og hvor vi kan få lidt mere indsigt i hinandens virksomheder og behov. På mødet vil vores Salgschef Kim Lauritsen og planlægger Hans-Christian Overholdt deltage, og du vil udover snakken omkring rengøring, høre mere om, hvordan vi sikrer at den aftalte rengøringsplan overholdes, ved hjælp af nyere mobilteknologi.

På mødet vil vi blandet andet præsentere dig for et rengøringsprodukt, som du efterfølgende kan teste af på mobiltelefoner og fladskærme. Er du tilfreds med resultatet, kan produktet indkøbes til meget attraktiv pris til kollegerne.

Renell-medarbejder tørrer bord af i mødelokale hos en erhvervskunde
Renell-medarbejder tørrer tastetur af hos erhvervskunde
Renell-medarbejder vasker gulv med mobbe hos erhvervskunde

Er du interesseret i at høre mere angående virksomhedsrengøring?

Kontakt Kim Lauritsen på tlf. 2990 2000 eller benyt kontaktformularen så kontakter jeg dig snarest.

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

Skau Reipurth & Partnere

Teleselskabet 3

Imperial Hotel

Aaen & Co.

Løgstrup – Steel

C4 Videncenter

Center For Ledelse

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os