Fjernelse af graffiti

Graffiti er kunst – bare ikke på dine bygninger

Når graffitikunstnere har brugt dine facader som lærred, så ændrer det sig pludselig fra kunst til hærværk – og det får hurtigt din bygning til at se misvedligeholdt ud. Derfor skal graffiti fjernes så hurtigt som muligt og der skal effektive midler til, for at få det renset ned.

Renell har god erfaring med at fjerne graffiti på fx bygninger, murværk og træværk – og tilpasser produkterne og metoderne, alt efter hvilken overflade der er tale om.

Rens af graffiti – Sådan gør vi

Når vi fjerner graffiti, starter vi altid med at opløse malingen med en speciel væske, der er tilpasset overfladen. Herefter spules der med en højtrykspuler, hvilket i de fleste tilfælde fjerner graffitien. Hvis ikke, gentages processen.

Efterfølgende tilbyder vi ligeledes en imprægnering af de udsatte områder, for lettere at kunne rense graffiti af, hvis uheldet er ude igen på et senere tidspunkt. Dermed trænger graffitimalingen ikke så let ind i muren, facaden, eller hvad det måtte være.

Renell-medarbejder fjerner grafitti på mur
Renell-medarbejder fjerner grafitti fra mur

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

Hellebo Park

Boliggården – Helsingør

C4 Videncenter

Rudersdal Kommune

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os