Trappevask

En beskidt trappe kan være medvirkende til at give et dårligt førstehåndsindtryk af din bolig eller virksomhed. Derfor tilbyder Renell professionel trappevask for blandt andet virksomheder, kommuner, boligforeninger og private – eller hvor der måtte være brug for det.

Få en pæn og præsentabel trappeopgang

Trappevask kan nemt blive et diskussionsemne mellem beboerne og viceværten. Hvordan skal det gøres, og hvor ofte.  Når vi vasker trapper, sikrer vi, at der er en klokkeklar forventningsafstemning. Vi gør det efter helt klare retningslinjer, bl.a. informerer vi opgangens beboere om, hvornår vi kommer og hvornår vi udfører de forskellige opgaver.

Miljøvenlig trappevask

For os er det ikke kun kvaliteten af trappevasken, der er i fokus, men ligeledes at arbejdet bliver udført med omtanke for miljøet. Derfor udføres vores trappevask med miljø- og svanemærkede rengøringsprodukter, ligesom det er tilfældet for vores rengøringsafdelinger samt vinduespolering.

Renell-medarbejder vasker gulv i trappeopgang
Renell-medarbejder vasker gulvet i trappeopgang

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

Hellebo Park

C4 Videncenter

Rudersdal Kommune

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os