Rene vinduer giver ny energi

Når sollyset trænger ind igennem de nypudsede vinduer, spreder det glæde og åbner op til verdenen udenfor.

Vi pudser regelmæssigt

Vi kan lave en aftale om at pudse dine vinduer regelmæssigt, i et fast interval, så du ikke behøver at tage kontakt og aftale ny aftale hver gang.
Og du bestemmer naturligvis, om vi skal polere indvendigt, udvendigt, om sommeren, om vinteren og hvor tit vi skal gøre det.

Vores vinduespudsere polerer butiksruder, vinduer i erhvervsejendomme og i private boliger. Vi tager os af alle typer opgaver – fra store udvendige glasfacader til indendørs glasskillevægge.

Knowhow og erfaring gør en forskel

Vi har et team af erfarne vinduespudsere, som alle har knowhow og stor erfaring, og sætter en ære i, at gøre et ordentligt stykke arbejde.

Med mere end 20 års erfaring ved vi, hvordan vi skræddersyr den aftale, der passer bedst til dig.

Det kan vi også tilbyde

Renell-medarbejder tørrer bord af i privathjem

Privat rengøring

Lad Renell stå for rengøringen i dit hjem. Vi aftaler en fast dag og et fast tidspunkt, og så er det dig der bestemmer, hvad du vil have gjort fra gang til gang.

Renell-medarbejder vasker gulv i trappeopgang

Trappevask

En beskidt trappe kan være medvirkende til at give et dårligt førstehåndsindtryk. Vi tilbyder professionel trappevask for virksomheder, boligforeninger mv.

Haveservice

Trænger græsset til at blive slået, hækken til at blive klippet eller noget helt tredje? Så har vi et have-team, der kan hjælpe dig hvor der er behov for det.

Renell-medarbejder tørrer skabslåger af

Hovedrengøring

Trænger dit hjem til den helt store tur, hvor både ovn, køleskab og badeværelse skures helt i bund? Til disse specielopgaver har vi et særligt team, der er eksperter på området.

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os