Vi er der med det samme

Vi hjælper dig når uheldet har været ude. Vores dedikerede skadeservice-team sidder klar døgnet rundt og gør hvad de kan for at hjælpe netop dig, hvad end der er tale om vand- eller brandskade, besøg af skadedyr, eller noget helt fjerde.

Renell-hjelm og udstyr til skadeservice

Vi holder dig i hånden hele vejen

Renells serviceleder skaber sig et overblik over skadernes omfang og sætter det nødvendige oprydnings- og reparationsarbejde i gang. Servicelederen er din kontaktperson i hele forløbet, og vi forlader dig ikke, før der er ryddet helt op. Er der sket skader på indbo eller bygninger, tager Renell gerne kontakt til dit forsikringsselskab. Og rekvirerer kompetente håndværkere til at reparere eller genopbygge efter skaderne.

Det kan vi også tilbyde

Renell-medarbejder tørrer skabslåger af

Flytterengøring

Når du skal flytte, skal du ofte overlevere din tidligere bopæl i pæn og rengjort stand. Hvis du ikke selv ønsker at stå for dette, er vi gerne behjælpelige med at gøre bopælen klar til ny indflytning.

Renell-medarbejder støvsuger og renser et gulvtæppe

Hovedrengøring

Trænger dit hjem til den helt store tur, hvor både ovn, køleskab og badeværelse skures helt i bund? Til disse specielopgaver har vi et særligt team, der er eksperter på området.

Vinduespolering

Skal vi sørge for, at lyset altid strømmer smukt ind gennem dine polerede vinduer? I butikken, på kontoret eller i din private bolig?

Kundeudtalelser

Kompliceret rengørings-projekt blev så fint løst. Fra den første medarbejder, Vibeke, jeg havde i røret, over Dorthe, der tjekkede arbejdets omfang og til sidst de medarbejdere, der løste opgaven, har jeg kun rosende ord. Venlighed, imødekommenhed og fint et resultat.

AnniePrivatkunde

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os