Et præsentabel ydre er tegn på succes

Vil I have en god og stabil vicevært lige ved hånden, der sikrer, at jeres ejendom altid fremstår pæn og præsentabel? Ønsker I at slippe for ’bøvlet’ med trappevasken? Eller for rengøringen efter en fraflyttet beboer?

Renell-vicevært fejer fortorv med fejemaskine

En god og stabil vicevært er rar at have ved hånden!

Vi tilbyder et alternativ til den klassiske vicevært – på en fleksibel og økonomisk attraktiv måde. I samarbejde med flere virksomheder og boligkomplekser har vi udviklet et koncept, hvor vi ved hjælp af tjeklister til det faste personale (rengøringspersonalet, trappevaskeren, gartneren m.fl.), der kommer til ejendommen, holder styr på, at opgaverne udføres korrekt og på rette tidspunkt.

Trænger dine grønne arealer til en kærlig hånd?

Er haven eller de grønne områder vokset dig over hovedet? Så tilbyder Servicefirmaet Renell pleje og vedligeholdelse af grønne arealer for både private, virksomheder og boligforeninger. Vi slår græs, klipper hække, luger bede, afretter kanter og hvad der ellers måtte være brug for – og vi tager selvfølgelig haveaffaldet med retur, hvis du ønsker det.

Renell-havemand kører ud af firmabil på havetraktor

Det kan vi også tilbyde

Renell-vinduespudser pudser vindue hos erhvervskunde

Vinduespolering

Skal vi sørge for, at lyset altid strømmer smukt ind gennem dine vinduer? Vi polerer vinduer i butik, på kontor, i boligforeninger, eller i din private bolig.

Renell-havemand klipper hæk med høreværn på

Haveservice

Trænger græsset til at blive slået, hækken til at blive klippet eller noget helt tredje? Så har vi et have-team, der med glæde kommer og hjælper dig hvor der er behov for det.

Renell - Skadeservice udstyr ligger klar til brug

Skadeservice

Har uheldet været ude? Så sidder vores skadeservice-team altid klar til at hjælpe dig og finde en løsning på netop din udfordring.

Renell-skadeservice medarbejder fjerner graffiti fra mur

Graffitirens

Når graffitikunstnere har brugt dine facader som lærred, så ændrer det sig pludselig fra kunst til hærværk. Renell har god erfaring med at fjerne graffiti på bygninger, murværk og træværk.

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os