Hos Renell sætter vi en ære i at yde en service ud over det forventede

Renell er en rigtig familievirksomhed – bygget op fra bunden og med fokus på gode gamle dyder som personlig service, et smil på læben og stort engagement.

Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger

Hos Servicefirmaet Renell sætter vi en ære i at yde en service ud over det forventede. Vi ser muligheder, hvor andre ser begrænsninger, og vi forlader dig ikke, før opgaven er løst. Det kan kun lade sige gøre, fordi vi har en stor stab af dedikerede medarbejdere, som er løsningsorienterede, ansvarlige, pålidelige og som ikke er bange for at rulle ærmerne op, når der er brug for det.

Renell, erhvervsrengøring, bibliotek, rengøring

Mange års erfaring

Med over 30 års erfaring – og over 900 dedikerede medarbejdere – har vi den nødvendige rutine til at tage hånd om den daglige rengøring, vinduespolering, skades- og ejendomsservice – i alt fra kontorer, på institutioner, i industrilokaler, forretninger samt private hjem.

Vores vision er at blive Danmarks bedste servicevirksomhed, således at såvel kunder som medarbejdere konstant oplever forskellen, således at de til stadighed kan se sig selv i samarbejdet 10 år ud i fremtiden!

Services

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde

Erhvervsrengøring

Kunne I tænke jer et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for rengøring seriøst? Hver dag?

Renell-medarbejder bruger vandstøvsuger til at fjerne vand fra kældergulv

Skadeservice

Har uheldet været ude? Så sidder vores skadeservice-team altid klar til at hjælpe dig og finde en løsning på netop din udfordring.

Renell-havemand rydder op efter havearbejde

Ejendomsservice

Vil I have en god og stabil vicevært lige ved hånden, der sikrer, at jeres ejendom altid fremstår pæn og præsentabel? Eller vil I slippe for ’bøvlet’ med trappevasken?

Vinduespolering

Skal vi sørge for, at lyset altid strømmer smukt ind gennem dine polerede vinduer? I butikken, på kontoret eller i din private bolig?

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os