Brug tiden på det jeres virksomhed er bedst til, og lad os klare erhvervsrengøringen

Kunne I tænke jer et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for rengøring seriøst?

Renell-medarbejdere vasker gulv og tørrer flader af på skole-gang

En skræddersyet løsning til din virksomhed

Kunne du tænke dig et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for erhvervs-rengøring seriøst?

Servicefirmaet Renell er et ansvarligt rengøringsfirma, hvor du kan have tillid til, at det vi aftaler, også er det, vi leverer. Og ansvarligheden stopper ikke dér. Vi vægter miljøet højt, og derfor er vores rengøring og vinduespolering Svanemærket med de officielle licenser fra Miljømærkning Danmark. Kort fortalt betyder det, at vi ikke belaster miljøet, vores- og jeres medarbejdere unødigt. Læs mere om Svanemærket, og hvad det indebærer her

En aftale med Servicefirmaet Renell fungerer således, at vi sammen med jer præcist beskriver de ydelser, vi skal levere. Denne aftale er rygraden i vores samarbejde. Udover rengøring kan aftalen ligeledes indeholde ydelser inden for vinduespolering, ejendoms- og skadeservice samt indkøb af forbrugsprodukter (toiletpapir, håndsprit etc.)

Tæt samarbejde hele vejen – oplev forskellen!

Når vi er i gang, vil der blive tilknyttet to ledende kontaktpersoner, som kender aftalen med jer til bunds. Kontaktpersonerne arbejder i jeres lokalområde og sikrer en tæt opfølgning på, at alt er som det skal være via kvalitetsrapporter og statusmøder med jer.

De servicemedarbejdere og ledere der er tilknyttet jeres virksomhed, tilstræber vi er de samme år efter år. Det sikrer en stabil og professionel service – hver gang. Vi skal være en lille integreret del af jeres virksomhed. Lederne sikrer, at kvalificerede afløsere ligeledes kender jeres virksomhed, når der er brug for afløsning i forbindelse med ferier og sygdom.

En rengøringsaftale skal være grundigt beskrevet, men der skal være plads til pludseligt opstående hænder m.v. hvor fleksibilitet og handling er påkrævet. Dette er vi kendt for at håndtere hurtigt og smidigt hos vores nuværende kunder – og bl.a. derfor tør vi skrive og sige: “Servicefirmaet Renell – Oplev forskellen!”

Svanemærket rengøring

Servicefirmaet Renell er en af de få i branchen, som har Svanemærket licens på både rengøring og vinduespolering. Det betyder at vi tænker på miljøet hele vejen rundt og tager vores miljøansvar alvorligt. Læs mere om Svanemærket rengøring her

Beskæftiger mere end 800 medarbejdere

Vores mere end 800 medarbejdere er alle blevet grundigt oplært i rengøring. Dette sikrer en rengøring med den rette dosering, korrekt brug af udstyr/maskiner samt en forståelse for, at være medarbejder i en Svanemærket virksomhed. Alle medarbejdere er ansat i Servicefirmaet Renell A/S og er med i overenskomsten, så alle sikres ordnede og velfungerende arbejdsforhold.

Mere end 30 års erfaring

Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987 og har dermed mere end 30 års erfaring i branchen – og er økonomisk velfunderet, så vi er klar til selv de største opgaver.

Book et møde

Book et gratis og uforpligtende møde, hvor vi ser om kemien er på plads, og hvor vi kan få mere indsigt i hinandens virksomheder. Salgschef Kim Lauritsen og planlægger Hans-Christian Overholdt deltager, og du vil udover snakken omkring rengøring, høre mere om, hvordan vi sikrer at den aftalte rengøringsplan overholdes, ved hjælp af nyeste teknologi.

På mødet vil vi som tak for din tid præsentere og afprøve et spændende rengøringsprodukt til mobiltelefon- og tablet-skærme. Disse skærme skal af gode grunde rengøres ofte. Er du tilfreds med resultatet, hvilket vi er helt sikre på du bliver, kan produktet tilkøbes til en meget attraktiv pris til kollegaerne.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Er du interesseret i at høre mere angående virksomhedsrengøring?

Kontakt Kim Lauritsen på tlf. 2990 2000 eller benyt kontaktformularen så kontakter jeg dig snarest.

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her, ved at klikke på referencen, hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

Skau Reipurth & Partnere

Teleselskabet 3

Hellebo Park

Boliggården – Helsingør

NT Advokatpartnerselskab

Imperial Hotel

Aaen & Co.