Brug tiden på det jeres virksomhed er bedst til, og lad os klare erhvervs-rengøringen

Kunne I tænke jer et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for rengøring seriøst?

Renell-medarbejdere vasker gulv og tørrer flader af på skole-gang

En skræddersyet løsning til din virksomhed

Kunne du tænke dig et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for erhvervs-rengøring seriøst?

Servicefirmaet Renell er et ansvarligt rengøringsfirma, hvor du kan have tillid til, at det vi aftaler, også er det, vi leverer. Og ansvarligheden stopper ikke dér. Vi vægter miljøet højt, og derfor er vores rengøring og vinduespolering Svanemærket. Kort fortalt betyder det, at vi ikke belaster miljøet og vores medarbejdere unødigt. Læs mere om Svanemærket, og hvad det indebærer for jer og for os.

Læs mere om svanemærkningen her

Tæt samarbejde hele vejen

I praksis fungerer en aftale med os sådan, at vi sammen med jer præcist beskriver de ydelser, som I ønsker, vi skal levere. Denne aftale er rygraden i hele vores samarbejde. Udover rengøring kan aftalen indeholde ydelser inden for vinduespolering samt ejendoms- og skadesservice.

I har en fast kontaktperson tilknyttet, som kender aftalen med jer til bunds og som for det meste er til stede hos jer på arbejdspladsen. Det sikrer jer en tæt opfølgning på, at alt er som det skal være. Og hvis ikke, så kan vi hurtigt rette op på det.

Derudover er det altid de samme rengøringsfolk, der kommer hos jer. Det giver jer en tryghed for, at de kender jeres virksomhed og det, som der forventes i rengøringen lige præcis hos jer.

Svanemærket rengøring

Servicefirmaet Renell er som en af de få i branchen Svanemærket på både rengøring og vinduespolering. Det betyder at vi tænker på miljøet hele vejen rundt og tager vores miljøansvar alvorligt.

Beskæftiger mere end 800

Vores mere end 800 medarbejdere er alle blevet grundigt oplært inden for rengøring, dosering samt det at være en Svanemærket virksomhed. Alle medarbejdere er ansat i Renell, da vi ikke bruger underleverandører.

Mere end 30 års erfaring

Servicefirmaet Renell blev etableret i 1987 og har dermed mere end 30 års erfaring i branchen – og er økonomisk forberedt til selv de største opgaver.

Stabil og professionel

Hvis I vælger Servicefirmaet Renell til at stå for jeres daglige rengøring, garanterer vi en stabil og professionel service – hver gang. Skulle det ske at en medarbejder er syg eller forhindret i at møde op, sørger vi for en kyndig erstatning.

Renell, firmabiler, Helsingør, Svanemærket

Interesseret i at høre mere angående virksomhedsrengøring?

Kim Lauritsen
Telefon 29 90 20 00
E-mail KL@Renell.dk

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her, hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

Skau Reipurth & Partnere

Teleselskabet 3

Hellebo Park

Boliggården – Helsingør

NT Advokatpartnerselskab

Imperial Hotel

Aaen & Co.

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os