Lad os stå for din daglige rengøring

Lad Renell stå for rengøringen i dit hjem. Vi aftaler en fast dag og et fast tidspunkt, og så er det dig, der bestemmer, hvad du vil have gjort fra gang til gang.

Tænk på en hverdag uden at skulle tænke på rengøring

Det vil altid være den samme, dansktalende servicemedarbejder, der kommer i dit hjem. Det sikrer dig en tryghed, at I kender hinanden og at medarbejderen kender lige præcis dine ønsker til rengøringsstandarden i dit hjem.

Renell-medarbejder tørrer bord af i privathjem
Renell-medarbejder tørrer støv af på lampe i privathjem

Du skal bare åbne døren

Servicemedarbejderen har selv støvsuger, udstyr og alle rengøringsmidler med, så de kan løse dine behov for rengøring – også selvom det varierer fra gang til gang. Vi udfører alle former for rengøring, vinduespolering, øvrige forfaldende opgaver – og endda hjælp til at holde haven.

Kontakt os

Det kan vi også tilbyde

Renell-medarbejder støvsuger i tom flyttelejlighed

Hovedrengøring

Trænger dit hjem til den helt store tur, hvor både ovn, køleskab og badeværelse skures helt i bund? Til disse specielopgaver har vi et særligt team, der er eksperter på området.

Vinduespolering

Skal vi sørge for, at lyset altid strømmer smukt ind gennem dine polerede vinduer? I butikken, på kontoret eller i din private bolig?

Haveservice

Trænger græsset til at blive slået, hækken til at blive klippet eller noget helt tredje? Så har vi et have-team, der med glæde kommer og hjælper dig hvor der er behov for det.

Renell-medarbejder bruger vandstøvsuger til at fjerne vand fra kældergulv

Skadeservice

Har uheldet været ude? Så sidder vores skadeservice-team altid klar til at hjælpe dig og finde en løsning på netop din udfordring.

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os