Rengøring til det offentlige

Rengøring, der bygger på tillid og ansvarlighed

Kunne du tænke dig et rengøringsfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten, og som tager jeres behov for rengøring seriøst?

Så er du landet på den rigtige side.

Servicefirmaet Renell er et ansvarligt rengøringsfirma, hvor du kan have tillid til, at det vi aftaler, også er det, vi leverer. Og ansvarligheden stopper ikke dér. Vi vægter miljøet højt, og derfor er vores rengøring og vinduespolering Svanemærket. Kort fortalt betyder det, at vi ikke belaster miljøet og vores medarbejdere unødigt. Læs mere om Svanemærket, og hvad det indebærer for Renell og jer her.

Tæt samarbejde hele vejen

I praksis fungerer en aftale med os sådan, at vi sammen med jer præcist beskriver de ydelser, som I ønsker, vi skal levere. Denne aftale er rygraden i hele vores samarbejde.

Udover rengøring kan aftalen indeholde ydelser inden for vinduespolering samt ejendoms- og skadesservice.

I har en fast kontaktperson tilknyttet, som kender aftalen med jer til bunds, og som for det meste er til stede hos jer på arbejdspladsen. Det sikrer jer en tæt opfølgning på, at alt er som det skal være. Og hvis ikke, så kan vi hurtigt rette op på det.

Derudover er det altid de samme rengøringsfolk, der kommer hos jer. Det giver jer en tryghed for, at de kender jeres virksomhed og det, som der forventes i rengøringen lige præcis hos jer.

Godt fundament på det offentlige marked

Servicefirmaet Renell A/S er en stor og vigtig spiller på det offentlige marked, og det har vi været i snart 30 år.

I dag er vi leverandør til ni kommuner, en række uddannelsesinstitutioner samt en række andre offentlige kunder – både med rengøring og vinduespolering. Og aftalerne er alle udbudt og vundet igennem offentlig licitation.

Servicefirmaet Renell A/S

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

EFFECTION

Accoat A/S

Skau Reipurth & Partnere

Teleselskabet 3

Aaen & Co.

C4 Videncenter

Center For Ledelse

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os