Kontorrengøring

Kontorrengøring – for bedre performance på arbejdspladsen!

Vi tror på, at et sundt og rent indeklima er altafgørende for et godt arbejdsmiljø. Selvom der ser rent ud på overfladen, kan der ligge støv og skidt i krogene, som kan føre til træthed, hovedpine og irritation i øjne og næse. Så hvis ikke I sørger for at få rengjort jeres kontorer, kan det have en enorm indflydelse på din og dine medarbejderes performance. For bedre performance på arbejdet er jeres medarbejdere simpelthen nødt til at sidde i et rent miljø. Kontorrengøring har været en af vores kerneydelser lige siden firmaet blev etableret i 1987, og vi har 900 medarbejdere, der sætter en stor ære i deres arbejde. Deres førsteprioritet er, at kunden er 100% tilfreds med arbejdet.

Renell-medarbejder tørrer kaffemaskine af hos erhvervskunde

En pletfri og skræddersyet kontorrengøring

Hos os får I en grundig Svanemærket kontorrenrøringøring med fokus på kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet. Vi finder sammen den bedste løsning til rengøring af jeres kontor og sikrer, at I får jeres behov og ønsker opfyldt. Vi er et ansvarligt rengøringsfirma, der overholder alle aftaler, så du kan være sikker på, at det vi aftaler også er det, vi leverer. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at jeres kontor er repræsentative og imødekommende, og vi garanterer en kontorrengøring af høj kvalitet, hver eneste gang.
Ved en rengøringsaftale hos os, bliver der tilknyttet to ledende kontaktpersoner, som kender jeres kontor og jeres virksomhed, og ved lige præcis, hvad jeres behov og ønsker er. Kontaktpersonerne vil som udgangspunkt arbejde i jeres lokalområde, og vil sikre en tæt opfølgning på, at alt er som det skal være via kvalitetsrapporter og statusmøder med jer. På den måde er I sikret, at rengøringen af jeres kontor foregår præcis, som I ønsker. Det vil også være det samme rengøringspersonale, der gør rent på jeres kontor. På den måde er I sikret et professionelt stykke arbejde, hvor alle retningslinjer bliver overholdt – hver eneste gang. Det fast tilknyttede rengøringspersonale sørger for, at jeres kontorrengøring altid er i top, så alle jeres medarbejdere trives og præsterer deres bedste på arbejdspladsen.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book et uforpligtende samtale!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kontorrengøring, så kan vi arrangere en uforpligende samtale og tale om, hvad det præcis er, I har brug for.