Skau Reipurth & Partnere

Administrationschef Lasse Skov hos Skau Reipurth & Partnere i Amaliegade i København fortæller:

”Servicefirmaet Renell A/S (”Renell”) har siden maj 2011 haft rengøringsansvaret for vores advokatvirksomhed. Det er en lang periode med samme servicepartner, men det er ikke tilfældigt.

Vi har ca. 60 medarbejdere samt en lang række mødegæster, som dagligt bruger vores faciliteter. I den periode jeg har været ansat hos Skau Reipurth & Partnere, har Renell altid taget sit ansvar seriøst, og Renell er klar over, hvor vigtigt det er for os, at vores kontorer, auditorium og mødelokaler altid fremstår repræsentative og imødekommende.

Vi har en rigtig god dialog med Renells ledelse om vores behov og ønsker. Som advokatkontor er det meget vigtigt, at vores leverandører kender vores værdier, og medvirker til, at vi kan levere vores ydelser til vores klienter til tiden og i den rette kvalitet. Den indsigt og forståelse har Renell altid udvist.

Renell og Renells servicemedarbejdere er således altid meget fleksible, og forstår vores arbejdsrytme. Det er bl.a. én af fordelene ved det lange samarbejde. Hvis nogle af vores advokater f.eks. arbejder sent på kontorerne, så tilrettelægger Renells medarbejdere – af egen drift – aftenens rengøringsopgaver således, at vores arbejde kan fortsætte uden gener. Hvis vi, f.eks. efter et større kursus eller efter vores årlige sommerreception med ca. 500 gæster, har brug for ekstra hjælp i weekenden, så stiller Renell altid op. Også med kort varsel.

Jeg kan derfor give Servicefirmaet Renell A/S de bedste anbefalinger.”

Søger du hjælp, så kontakt os endelig

Hvis du har et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Ring 70253399

eller

skriv til os

Læs relaterede referencer

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

NT Advokatpartnerselskab