Skau Reipurth & Partnere

Anja Cari, service-teamleder hos Skau Reipurth & Partnere i Amaliegade i København K, udtaler:

”Servicefirmaet Renell A/S (”Renell”) har siden maj 2011 haft rengøringsansvaret for vores advokatfirma. Det er en lang periode med samme servicepartner – og det er ikke tilfældigt.

Vi har ca. 85 medarbejdere samt en lang række mødegæster, som dagligt bruger vores faciliteter. I løbet af min tid hos Skau Reipurth & Partnere har Renell altid taget sit ansvar seriøst. Renell er samtidig klar over, hvor vigtigt det er for os, at vores kontorer og mødelokaler altid fremstår repræsentative og imødekommende.

Vi har en rigtig god dialog med Renells ledelse om vores behov og ønsker. Som advokatkontor er det meget vigtigt, at vores leverandører kender til vores værdier og medvirker til, at vi kan levere ydelserne til vores klienter til tiden og i den rette kvalitet. Den indsigt og forståelse har Renell altid udvist.

Renells servicemedarbejdere er altid meget fleksible, og de forstår vores arbejdsrytme. Dette er bl.a. én af fordelene ved vores langvarige samarbejde med Renell. Hvis nogle af vores advokater f.eks. arbejder sent på kontorerne, tilrettelægger Renells medarbejdere – af egen drift – aftenens rengøringsopgaver således, at vores arbejde kan fortsætte uden gener. Har vi brug for ekstra hjælp i en weekend, f.eks. efter et større kursus eller efter vores årlige sommerreception med ca. 500 deltagende gæster, stiller Renell altid op. Også med kort varsel.

Jeg giver derfor Servicefirmaet Renell A/S mine varmeste anbefalinger.”

Læs relaterede referencer

Hos Servicefirmaet Renell har vi rigtig mange tilfredse kunder. Læs her hvad et lille udpluk siger om samarbejdet med os.

EFFECTION

Accoat A/S

Skau Reipurth & Partnere

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Er du interesseret i at høre mere angående virksomhedsrengøring?

Kontakt Kim Lauritsen på tlf. 2990 2000 eller benyt kontaktformularen så kontakter jeg dig snarest.