Det kan være svært at holde rent og ordentligt på et kontor med mange medarbejdere. Ikke desto mindre er det vigtigt med en ren arbejdsplads. Særligt i 2020 og 2021 har der været en øget fokus på rengøring og hygiejne. Om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen, skaber rene omgivelser ro, trivsel og ikke mindst et sundt indeklima.

Rengøring på kontor

Det er de færreste mennesker, der trives i at arbejde på et kontor med rod på bordene og snavs i krogene. Faktisk viser mange undersøgelser, at rene omgivelser er med til at fremme medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen, skabe et godt arbejdsmiljø og øge medarbejdernes arbejdsmoral, samt at hvis rod, støv og skidt mindskes, vil det resultere i mindre sygefravær blandt medarbejdere. Sidst men ikke mindst kan et rodet og ikke-rengjort kontor være med til at starte unødvendige konflikter på kontoret, derfor skal grundig og hyppig kontorrengøring sikre et sundt arbejdsmiljø og skabe trygge rammer for alle ansatte i virksomheden.

På et kontor er der ofte mange ting som computere, printere og møbler, som kan være med til at tiltrække skidt og støv, som bidrager til at “forurene” luften. Rengøring kan være vejen frem mod et sundt indeklima, men det er ikke nok bare at gøre rent. Et rent kontor er et samspil mellem flere faktorer, så hvis I er flere på kontoret, er det vigtigt, at I taler sammen på kryds og tværs af afdelinger, så I sammen kan opretholde et rent kontor.

6 gode råd til at holde kontoret rent:

  1. Tegn en rengøringsaftale med et passioneret og professionelt rengøringsfirma, som kan holde jeres kontor rent dagligt, ugentlig, månedligt – hvad end, der nu passer jer. 
  2. Indret kontoret, så det er nemt for rengøringsfirmaet at gøre rent, og så der ikke samler sig skidt og snavs, som er svært at komme til.
  3. Luft ud dagligt – frisk luft bidrager til et sundt indeklima.
  4. Vask hænder! Er I flere, der benytter telefon, computer, dørhåndtag mellem afdelinger mv. spredes der hurtigt bakterier. Derfor bør I vaske jeres hænder hyppigt. 
  5. Vælg papir frem for håndklæder på toilettet. Et fugtigt håndklæde, som bruges af mange, har de bedste vækstbetingelser for bakterier, og bakterier spredes hurtigt på et kontor, hvis ikke håndklædet bliver skiftet flere gange dagligt. Øg jeres hygiejne på kontoret, ved at skifte til papir.
  6. Skift klud og viskestykker i køkkenet dagligt. Der samles mange bakterier i fugtige klude og viskestykker. Alternativt så brug de nye klude- og papir løsninger som er lavet specielt til formålet – kontakt os her og hør mere. 

Rengøring af kontor – Daglig erhvervsrengøring til en god pris

Vi er rengøringsnørder med STORT R! Vi er på en mission, som skal sprede velduftende og rene kontorer i hele landet. Vi ved lige præcis, hvor de allerstørste nullermænd gemmer sig, og vi står klar til at svinge kost og spand på dit kontor! Vores rengøringsaftaler er altid tilpasset den enkelte kunde og rettes til undervejs, hvis der er brug for det.

En vigtig del af vores samarbejde er at vores medarbejdere og jeres kontaktpersoner, virksomhedens arealer mv. matcher hinanden, så vi får tingene til at glide bedst muligt. Vi afholder løbende et kort møde med jer og gennemgår kvalitetsrapporter. 

Hvad koster erhvervsrengøring?

Kontakt os her, så laver vi et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til dig og virksomhedens behov!