Svanemærket rengøring – Vi skal passe på miljøet

Vi er alle ansvarlige for at passe på miljøet. Det er vigtigt, at vi i dagligdagen tænker over vores adfærd, og hvordan vi kan inkorporere bæredygtige og miljøbevidste tiltag, der kan mindske vores klimaaftryk. Rengøring udgør en stor rolle i mange hjem og på mange arbejdspladser – det er derfor et godt sted at starte. 

Hvad er Svanemærket rengøring?

Når vi vasker op, vasker gulv, pudser vinduer etc. bruger vi en række forskellige rengøringsmidler, som herefter skylles ud i afløbet. Svanemærkets mission er bl.a. at minimere rengøringsmidlers miljøbelastning. Svanemærket kigger ikke kun på de ingredienser produktet indeholder, men også hvor de ingredienser kommer fra og hvordan de eksempelvis er høstet, og sidste men ikke mindst, hvordan produktet er fremstillet. Svanemærket kigger på hele produktets rejse fra produktion til brug. 

Bæredygtig rengøring – klimaaftryk og et miljøvenligt mindset 

Alt har et klimaaftryk. Aftrykket måles bl.a. ud fra ingredienser, emballage,  produktion, fragt fra fabrik til butik, samt når produktet anvendes. Svanemærket har skrappe krav, som produktet skal leve op til. Om det er et rengøringsmiddel eller den shampoo du bruger derhjemme, har produktet været på en lang rejse, inden det lander i din indkøbskurv, og det er umuligt som forbruger at vide, hvor og hvordan et produkt er produceret uden mærkninger som Svanemærket. Udover at Servicefirmaet Renell følger Svanemærkets strikse retningslinjer, når vi gør rent, prioriterer vi også grundig uddannelse af vores medarbejdere. Miljøvenlig rengøring udføres med de rette rengøringsmidler og i de korrekte mængder pr. liter vand, men også med et fokus på det rette rengøringsudstyr, så vandspild minimeres. Moderne udstyr skal sikre, at der spares på vandet, når vi gør rent på kontorer, opgange, private hjem m.m. 

Miljøvenlig og bæredygtig rengøring – Hvorfor skal man bruge miljøvenlige og bæredygtige rengøringsmidler?

Målet med Svanemærket rengøringsmidler er at minimere et produkts miljøbelastning helt fra fremstilling og produktion til, at det bliver brugt. Ved rengøring er vi i tæt kontakt med rengøringsmidlerne og kan derfor indånde skadelige dampe, hvis der bruges skrappe kemikalier i rengøringsmidlerne. Bæredygtig rengøring skal mindske den miljøbelastning, som rengøringsmidler har, samt mindske skadelige kemikalier i vores dagligdag. Servicefirmaet Renell bruger svanemærkede rengøringsmidler, for at skåne miljøet samt for at mindske uønsket kemikalier i hverdagen. 

Miljøvenlig erhvervsrengøring

Ved fremstilling af rengøringsmidler indgår der en masse miljøbelastende elementer; vand, energi, emballage, ingredienser, transport etc. De forkerte rengøringsmidler, samt overdosering, kan være allergifremkaldende samt forurene vores grundvand. Derudover, giver emballage og indpakning en øget miljøbelastning, hvis det er fremstillet af materiale, der ikke kan affaldssorteres ordentligt – vi mener derfor, at man altid bør benytte sig af svanemærkede rengøringsmidler.

Servicefirmaet Renell – et bæredygtigt og miljøvenligt rengøringsfirma 

Servicefirmaet Renell leverer Svanemærket rengøring til jeres virksomhed, så I altid er sikret en miljøbevidst rengøring. Det betyder, at vores medarbejdere bruger Svanemærket rengøringsmidler uden skadelige kemikalier, moderne rengøringsudstyr, samt er grundigt lært op, så der ikke bliver brugt unødvendige store mængder vand, når der bliver gjort rent hos jer. Vores svanemærkede rengøring skal også sikre, at I ikke bliver udsat for uønskede kemikalier, når vi gør rent hos jer. Svanemærket rengøring giver et bedre arbejdsmiljø og indeklima for jeres medarbejdere, vores medarbejdere og andre besøgende. 

Svanemærket erhvervsrengøring – vi leverer bæredygtig rengøring til virksomheder

Som kunde hos Servicefirmaet Renell garanterer vi:​

 • Erhvervsrengøring af højeste kvalitet.
 • Oplæring af medarbejdere og moderne udstyr, der mindsker mængden af rengøringsmidler, vand og elforbrug i forbindelse med rengøringen.
 • Vi anvender over 90 % miljørigtige rengøringsmidler.
 • Minimal brug af kemikalier og begrænset brug af giftstoffer til ukrudtsbekæmpelse ved havearbejde.
 • Grundig kvalitetsstyring og mindsket CO2-udslip fra vores køretøjer.

Miljøvenlig og bæredygtig rengøring til virksomheder på Sjælland og i Jylland

Servicefirmaet Renell er et landsdækkende rengøringsfirma. Vi har i en lang årrække serviceret et væld af forskellige kunder på både Sjælland og i Jylland:

 • København
 • Glostrup
 • Roskilde
 • Herlev
 • Helsingør
 • Ballerup
 • Rødovre
 • Hillerød 
 • Aarhus 
 • Silkeborg
 • Vejle
 • Randers 

– og omegn. Så kontakt os endelig, hvis vi skal stå for din svanemærkede og bæredygtige rengøring!