Erhvervsrengøring Ballerup
Kontorrengøring og firmarengøring i Ballerup og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Vi er, med over 30 års erfaring, blevet specialister i erhvervsrengøring. Vores 900 dedikerede medarbejdere vil være til rådighed og om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange leverer vi en pletfri erhvervsrengøring hver eneste gang. Vælger I at tegne en rengøringsaftale hos os, så får I et firma, der ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende. Vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice. Der er ikke den opgave vi ikke kan klare! Vores medarbejdere står klar, til at køre ud til jer med et smil på læben og stort engagement både hos større og mindre arbejdspladser i Ballerup.

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre vigtige nøgleord hos os, og det betyder også, at vi altid er hurtigt til rådighed, hvis I skulle stå i en situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af jeres lokaler. Men planlægningen af grundig rengøring er ikke ens for alle, så for os er en tæt kunderelation altafgørende. Den gode og tætte dialog er med til at sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Med en rengøringsaftale hos os får I en tæt dialog med vores ledelse, så I kan skræddersy netop den rengøringsplan, der passer til jer. 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet. Vi er opmærksomme på den belastning, rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder målrettet på at følge Svanemærkets krav, der bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som sikrer, at vores forbrug af kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Og det betyder også, at I som virksomhed slipper for at være nervøse for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet, samtidig med at I heller ikke skal være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende gæster færdes i farlige og unødvendige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring