Erhvervsrengøring Glostrup
Kontorrengøring og firmarengøring i Glostrup og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Servicefirmaet Renell står klar til med kost og spand i Glostrup. 

Vi har over 30 års erfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, der alle står klar til at køre ud til jer med et smil på læben og stort engagement. Vi ønsker at hjælpe virksomhedsejere med at skabe et rent og sundt arbejdsmiljø, og vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades- og ejendomsservice. 

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

Et af de vigtigste elementer for et godt samarbejde er klar og god kommunikation, og hos os får I en tæt dialog med vores ledelse, og det skinner også igennem på resultatet.  Den tætte kunderelation er med til at sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Vi vægter kvalitet, effektivitet og fleksibilitet meget højt, og det betyder også, at vi vil være til rådighed, hvis I skulle stå i en situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af jeres lokaler.

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring i Glostrup med stor erfaring og en bred vifte af services

Vores mange års erfaring har givet os den fornødne ekspertise, så vi kan hjælpe jer med alt fra rengøring af kontorer og rengøring af store erhvervslokaler til større opgaver som vinduespolering og skades- og ejendomsservice. Der er ikke den opgave, vi ikke kan hjælpe jer med! Vælger I os som jeres rengøringsfirma, får I et firma der forstår, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende, og om det er små eller store kontorer, klasselokaler eller trappeopgange, er vi klar til at hjælpe.

Hvad koster en erhvervsrengøring i Glostrup?

Vores priser på erhvervsrengøring afhænger af størrelsen på jeres lokaler/kontor, samt hvor ofte I har brug for at få gjort rent. Hvis I har spørgsmål til vores priser, er I altid velkomne til at kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf: 29 90 20 00 til en uforpligtende samtale. 

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Hos Servicefirmaet Renell vægter vi miljøet lige så højt, som vi vægter god og grundig rengøring. Det betyder, at vi selvfølgelig er opmærksomme på den belastning skrappe rengøringsmidler har på miljøet. Vi arbejder derfor meget målrettet på at følge Svanemærkets krav, som bl.a. betyder, at vi er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem. Dette er med til at sikre, at forbruget af hårde kemikalier bliver minimeret, og det gælder, når vi udfører alle slags arbejdsopgaver hos vores kunder. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer. For det betyder nemlig, at I som virksomhed ikke skal være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet, samtidig med, at I heller ikke skal være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende gæster færdes i skadelige dampe etc. Hvis I ønsker at få gjort rent med god samvittighed, er Servicefirmaet Renell det perfekte match til jer. 

Hovedrengøring til virksomheder i Glostrup – Få et rent og sundt arbejdsmiljø i dag! 

Lad Servicefirmaet Renell stå for hovedrengøring af din virksomhed. Ved en hovedrengøring kommer vi helt til bunds og fjerner snavs og støv i alle kroge og under møbler, computere og andet inventar. Det er vigtigt at prioritere en grundig hovedrengøring en gang imellem, da støv og snavs skaber et dårlig indeklima. I kan læse mere om vigtigheden af et godt indeklima her. 

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Vi er specialister i erhvervsrengøring, om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange, og vi leverer en pletfri erhvervsrengøring hver eneste gang – til både på større og mindre arbejdspladser i Glostrup. Hvis I har en opgave til os, eller har I spørgsmål til vores services, er I velkomne til at kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf: 29 90 20 00 til en uforpligtende samtale. I kan også kontakte os via vores kontaktformular

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring