Erhvervsrengøring Aarhus
Kontorrengøring og firmarengøring i Aarhus og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvalitet og grundighed? Så er I kommet til det rette sted! Hos Servicefirmaet Renell har vi over 30 års erfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, og vi står klar til at hjælpe jer i Smilets by. Om I har brug for ugentlig erhvervsrengøring af lokaler eller daglig rengøring på et mindre kontor, kan vi hjælpe jer! Vi har i årenes løb samlet en bred vifte af kundetyper, så vi har erfaring med langt de fleste rengøringsopgaver.

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

For os er det vigtigt at have en tæt relation til vores kunder, og hos os får I en tæt dialog med vores ledelse, som er med til at sikre, at jeres behov og ønsker kan blive opfyldt. Alle vores kunder får tilknyttet to kontaktpersoner, som skal sikre at kvaliteten altid er i top. Kontaktpersonerne vil følge op med rapporter og møder, så alle parter er tilfredse med samarbejdet. Vi ser os selv som specialister inden for erhvervsrengøring, og vi leverer en pletfri erhvervsrengøring, til både på større og mindre arbejdspladser i Århus.

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Servicefirmaet Renell leverer erhvervsrengøring af højeste kvalitet hver eneste gang. Vores ønske er at hjælpe virksomhedsejere med at skabe et dejligt og sundt arbejdsmiljø, og at alle vores kunder er tilfredse med vores ydelser. Vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering til skades- og ejendomsservice. Uanset hvilke ydelser I vælger at benytte, vil vores medarbejdere levere personlig service med et smil på læben og stor grundighed. Om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange, ved vi, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende.

Læs mere om vores services som ejendomsservice eller  vinduespolering og kontakt os, hvis vi skal lave et samlet tilbud til jer. 

Akut erhvervsrengøring i Århus

Vi vægter kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet meget højt, og det betyder, at vi selvfølgelig er meget fleksible, når det kommer til vores kunder. Vi er klar til at træde til, også med kort varsel, hvis I pludselig har brug for klargøring og rengøring af lokaler. 

Kontakt os her, hvis I har akut brug for erhvervsrengøring i Århus.

Hvad koster en erhvervsrengøring?

Hvis I har spørgsmål til vores priser, kan I altid kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf: 29 90 20 00 til en uforpligtende samtale. Vores priser er individuelle og afhænger af omfanget på opgaven. 

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er opmærksomme på den belastning rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Hos Servicefirmaet Renell vægter vi miljøet lige så højt, som vi vægter pletfri rengøring. I vores arbejdsopgaver går vi målrettet efter at følge Svanemærkets krav, hvilket bl.a. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som skal sikre, at forbruget af skadelige kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Med et miljøorienteret firma som vores, skal I ikke være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet, og I skal heller ikke være bekymrede for, at medarbejdere færdes og arbejder i farlige kemikalier. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer.

Virksomhedsejer i Århus? Lad os stå for din hovedrengøring!

Det er vigtigt med et rent og sundt indeklima. Rene omgivelser skaber rammerne til et sundt arbejdsmiljø. så de ansatte på arbejdspladsen trives. Der kan gemme sig meget støv og snavs under møbler og andet inventar. Det er derfor vigtigt at prioritere en god grundig hovedrengøring en gang imellem. I kan læse mere om vigtigheden af et godt indeklima her. 

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os, eller har I spørgsmål til vores services, er I velkomne til at kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf: 29 90 20 00 til en uforpligtende samtale.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring