Erhvervsrengøring Herlev
Kontorrengøring og firmarengøring i Herlev og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Vi leverer en pletfri og skræddersyet erhvervsrengøring, der matcher netop jeres behov. Vi har over 30 års erfaring og 900 dedikerede medarbejdere, så booker I erhvervsrengøring hos os, er I garanteret høj kvalitet hver eneste gang. Vi har siden 1987 samlet en bred vifte af privat- og erhvervskunder, hvilket har givet os den erfaring, der kræves til langt de fleste arbejdsopgaver. Vores dedikerede medarbejdere vil være til rådighed med et smil på læben og stort engagement om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice både på større og mindre arbejdspladser i Herlev. Vælger I at tegne en rengøringsaftale hos os, så får I et firma, der ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende. Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre vigtige nøgleord hos os, og det betyder også, at vi altid er hurtigt til rådighed, hvis I skulle stå i en akut situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af jeres lokaler. 

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

Da planlægningen af grundig rengøring ikke er ens for alle, er det vigtigt for os at have en tæt relation til vores kunder. Den gode og tætte dialog skal sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Med en rengøringsaftale hos os får I en tæt dialog med vores ledelse, så I kan skræddersy netop den rengøringsplan, der passer til jer. 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet. Vi er opmærksomme på den belastning, rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder derfor målrettet på at følge Svanemærkets krav, der bla. betyder, at forbruget af kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Så I skal som virksomhed ikke være nervøse for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet eller være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende gæster færdes i farlige og unødvendige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer samt.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring