Erhvervsrengøring Silkeborg
Kontorrengøring og firmarengøring i Silkeborg og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Hos os får I en pletfri og skræddersyet erhvervsrengøring, der matcher jeres behov. Med over 30 års erfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, garanterer vi personlig service med et smil på læben og stort engagement. Vi har siden 1987 fået en masse erfaringer hos vores brede vifte af privat- og erhvervskunder, hvilket gør, at vores medarbejdere er klædt godt på til at kunne klare langt de fleste arbejdsopgaver og om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange etc. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi kan hjælpe med alt lige fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice både på større og mindre arbejdspladser i Silkeborg.  

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative og imødekommende og en rengøringsaftale hos os foregår i tæt dialog med ledelsen. Den tætte kunderelation skal sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Vi er et firma, der vægter kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet meget højt, og det betyder, at vi er klar til at træde til, hvis I skulle stå i en akut situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af lokaler. 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder målrettet på at følge Svanemærkets krav, hvilket bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som er med til at sikre, at forbruget af unødvendige kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer, da I ikke skal være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i jeres afløb og heller ikke være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre gæster færdes og arbejder i farlige kemikalier etc.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

10 bud til en ren og hygiejnisk arbejdsplads

Hvis du er interesseret i at læse og modtage vores whitepaper “10 bud til en ren og hygiejnisk arbejdsplads“, har du mulighed for at udfylde formularen her og downloade de 10 bud med det samme.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring