Erhvervsrengøring Randers
Kontorrengøring og firmarengøring i Randers og omegn

Hos Servicefirmaet Renell har vi mere end 30 års erfaring inden for rengøring og vinduespolering af både private hjem samt erhvervsvirksomheder. Med mere end 900 medarbejdere kan vi klare alle typer af opgaver, både små og store, og vi tager dem altid med et smil. Alle vores engagerede medarbejdere bliver oplært grundigt i rengøring, hvilket er med til at sikre, at erhvervsrengøringen er af højeste kvalitet.

Lad Renell stå for jeres erhvervsrengøring i Randers

Renell er både et ansvarligt og professionelt rengøringsfirma, men også en samarbejdspartner. Med en aftale hos os, finder vi i fællesskab ud af, hvilke ydelser vi skal levere til jeres virksomhed. Når vi indgår aftale om erhvervsrengøring og vinduespolering i Randers, bliver der fra starten altid koblet to ledende kontaktpersoner til, som kender aftalen med jer til punkt og prikke. Kontaktpersonerne arbejder i jeres lokalområde, og de sørger konstant for at følge op på, om erhvervsrengøringen er som den skal være, både via statusmøder med jer samt gennem kvalitetsrapporter. For os er det vigtigt, at være så professionelle, servicemindede og ikke mindst så stabile som muligt, så I mærker forskellen ved at lade os stå for erhvervsrengøringen. Det betyder bl.a. også, at skulle et akut behov for erhvervsrengøring opstå, så står vi klar til at rykke ud hurtigt og effektivt til jeres virksomhed i Randers!

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Svanemærket erhvervsrengøring og vinduespolering til din virksomhed i Randers

Hos Renell er stabilitet, professionalisme og ansvarlighed i højsædet. Derfor har vi også – som nogle et af de få servicefirmaer i branchen – Svanemærket licens. Dermed passer vi både på vores egne medarbejdere, miljøet samt jer og jeres medarbejdere, fordi jeres arbejdsmiljø ikke belastes af skadelige kemikalier. Derudover sørger vi for at udføre erhvervsrengøringen med så lidt brug af vand som muligt. Læs mere om Svanemærket rengøring her.

Har jeres virksomhed i Randers brug for en hovedrengøring?

Udover almindelig erhvervsrengøring, kommer vi også gerne ud og klarer en hovedrengøring af jeres virksomhed i Randers. Det kan være vigtigt en gang imellem at få rengjort helt til bunds, så alle hjørner, kroge, lamper og vindueskarme er fri for støv og snavs. Læs mere om hovedrengøring her.

Renell-medarbejder tørrer høretelefoner af på et museum

Book et møde og få en uforpligtende snak om muligheder for erhvervsrengøring og vinduespolering i Randers

I er altid velkomne til at booke et møde med os, så vi kan tage en gratis og uforpligtende snak om mulighederne for et samarbejde samt blive klogere på hinandens virksomheder. Her vil vi også præsentere en evt. rengøringsaftale. I kan kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf. 29 90 20 00 eller booke en tid gennem vores kontaktformular.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring