Erhvervsrengøring Rødovre
Kontorrengøring og firmarengøring i Rødovre og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Vi er, med over 30 års erfaring, blevet specialister i erhvervsrengøring. Om det er kontorer, auditorier eller trappeopgang leverer vi en pletfri erhvervsrengøring hver eneste gang – til både på større og mindre arbejdspladser i Rødovre. Vi har 900 dedikerede medarbejdere, der alle står klar til at køre ud til jer med et smil på læben og stort engagement. Vælger I at tegne en rengøringsaftale hos os, så får I et firma, som ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende. Vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice. Der er ikke den opgave vi ikke kan klare!

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

For os er en tæt kunderelation altafgørende for et godt samarbejde. Vi vægter derfor en tæt dialog mellem vores ledelse og vores kunder meget højt, og det skinner også igennem på resultatet. Den gode og tætte dialog er med til at sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre vigtige nøgleord hos os, og det betyder også, at vi altid er hurtigt til rådighed, hvis I skulle stå i en situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af jeres lokaler. 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Hos os får I også et firma, der vægter miljøet lige så højt, som vi vægter god rengøring. Vi arbejder målrettet på at følge Svanemærkets krav, der bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem. Svanemærkets kvalitetssystemet er med til at sikre, at forbruget af kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Og det betyder også, at I som virksomhed slipper for at være nervøse for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet, samtidig med at I heller ikke skal være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende gæster færdes i farlige og unødvendige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring