Erhvervsrengøring Roskilde
Kontorrengøring og firmarengøring i Roskilde og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Servicefirmaet Renell tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice. Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare! Vi har over 30 års rengøringserfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, der alle står klar til at køre ud til jer med et smil på læben og stort engagement. Vælger I at tegne en rengøringsaftale hos os, så får I et firma, som ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative, ryddet og imødekommende. Vi er specialister i erhvervsrengøring, om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange, og vi leverer en pletfri erhvervsrengøring hver eneste gang – til både på større og mindre arbejdspladser i Roskilde.

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

Et af de vigtigste elementer for et godt samarbejde er klar og god kommunikation, og vi vægter en tæt dialog mellem vores ledelse og vores kunder meget højt, og det skinner også igennem på resultatet. Den tætte kunderelation er med til at sikre, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Kvalitet, effektivitet og fleksibilitet er tre vigtige nøgleord hos os, og det betyder, at vi også er hurtigt til rådighed, hvis I skulle stå i en situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af jeres lokaler.

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet. Vi er opmærksomme på den belastning, rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder derfor meget målrettet på at følge Svanemærkets krav, som bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem. Kvalitetssystemet er med til at sikre, at forbruget af kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Dette betyder også, at I som virksomhed ikke skal være nervøse for, hvad der bliver skyllet ud i afløbet, samtidig med, at I heller ikke skal være bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende gæster færdes i farlige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring