Erhvervsrengøring i København
Kontorrengøring og firmarengøring i København og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring i København? Så er I kommet til det rette sted! Vi leverer en pletfri og skræddersyet erhvervsrengøring, der matcher netop de behov; I har. Booker I erhvervsrengøring hos os, er I garanteret høj kvalitet hver eneste gang. Vi har over 30 års erfaring og over 800 dedikerede medarbejdere, der leverer personlig service med et smil på læben og stort engagement. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice – både på større og mindre arbejdspladser i København. Vi har siden 1987 samlet en bred vifte af privat- og erhvervskunder, hvilket har givet vores medarbejdere den erfaring, der kræves til langt de fleste arbejdsopgaver.

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

For os er kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet de vigtigste nøgleord, hvilket også betyder, at vi er klar til at træde til, også med kort varsel, hvis der skulle opstå en situation, hvor I pludselig har brug for klargøring og rengøring af lokaler. Vi vægter en tæt kunderelation meget højt, og hos os får I en tæt dialog med vores ledelse, hvilket sikrer, at jeres behov og ønsker bliver opfyldt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler altid er repræsentative og imødekommende – så om det er kontorer, klasselokaler eller trappeopgange garanterer vi erhvervsrengøring af højeste kvalitet.

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet!

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet. Vi er opmærksomme på den belastning, rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder meget målrettet på at følge Svanemærkets krav, hvilket bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som er med til at sikre, at forbruget af unødvendige kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Det betyder også, at I ikke skal være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i jeres afløb og heller ikke bekymrede for, at medarbejdere, kunder og andre gæster færdes og arbejder i farlige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer.

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book et uforpligtende samtale!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kontorrengøring, så kan vi arrangere en uforpligende samtale og tale om, hvad det præcis er, I har brug for.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring