Erhvervsrengøring i København
Kontorrengøring og firmarengøring i København og omegn

Så er I kommet til det rette sted! Servicefirmaet Renell er din rengøringspartner til alle slags opgaver – både store og små. Vi har siden 1987 samlet en bred vifte af privat- og erhvervskunder, og vi leverer en pletfri og skræddersyet erhvervsrengøring, der matcher netop de behov, I har. Når I booker erhvervsrengøring hos os, er I garanteret høj kvalitet hver eneste gang. Med over 30 års erfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, leverer vi personlig service med et smil på læben og stort engagement. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi tager hånd om alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades- og ejendomsservice – både på større og mindre arbejdspladser i København.

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

For os er kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet de vigtigste nøgleord, hvilket også betyder, at vi er klar til at træde til – også med kort varsel! Hvis der pludselig skulle opstå en situation, hvor I har brug for klargøring og rengøring af kontor eller erhvervslokaler, kan I regne med os. Vi vægter en tæt kunderelation meget højt, og hos os får I en tæt dialog med vores ledelse. Den tætte dialog mellem ledelse og kunder skal sikre, at alle parters behov og ønsker bliver opfyldt. Alle vores kunder får tilknyttet to kontaktpersoner, hvis job er at følge op på om alt er, som det skal være, samt om kunde og medarbejder er tilfredse. Udover løbende opfølgning, vil der også blive udarbejdet rapporter som skal sikre, at kvaliteten er i top! 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet!

Vi har erfaring med langt de fleste slags rengøringsopgaver, og vi ved, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler altid er repræsentative og imødekommende. Om det gælder store erhvervslokaler, kontorer, klasselokaler eller trappeopgange, garanterer vi erhvervsrengøring af højeste kvalitet. 

Hvis I er i tvivl om, hvor hyppigt vi skal besøge jer, eller hvilken slags erhvervsrengøring, som passer til jer, så kan I altid kontakte os, og så vil vi sammen udarbejde en rengøringsplan. I kan også kontakte os, hvis I har brug for nogle af vores andre services som ejendomsservice eller  vinduespolering, så kan vi lave et samlet tilbud til jer.

Find vores kontaktoplysninger her

Svanemærket erhvervsrengøring: Vi tilbyder erhvervsrengøring med miljøvenlige rengøringsmidler!

Servicefirmaet Renell er et firma, der har fokus på kunder og grundig rengøring, men vi har også fokus på miljøet. Vi er derfor meget opmærksomme på den belastning hårde rengøringsmidler har på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. 

Vi arbejder meget målrettet på at følge Svanemærkets krav, hvilket bl.a. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som er med til at sikre, at forbruget af unødvendige kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Det betyder også, at I ikke skal være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i jeres afløb, samt om medarbejdere, kunder og andre gæster færdes og arbejder i farlige kemikalier etc. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer. 

Hvad koster en erhvervsrengøring i København?

Vores priser på erhvervsrengøring afhænger af størrelsen på opgaven, samt hvor hyppigt I har brug for rengøring. Har I en opgave til os, eller har I spørgsmål til vores services, er I altid velkomne til at kontakte vores salgschef Kim Lauritsen på tlf: 29 90 20 00 til en uforpligtende samtale.

Hovedrengøring til virksomheder i København

Snavs og støv kan stå i vejen for et sundt arbejdsmiljø. Blandt møbler, computere, printere etc. kan der hurtigt samle sig en masse støv og skidt, og det kan derfor være en god prioritering at få gjort grundigt rent i jeres lokaler en gang imellem. Vi tilbyder derfor også hovedrengøring, hvor vi kommer helt til bunds og fanger alle nullermænd i hjørner og kroge. Læs mere om vigtigheden af et godt indeklima her. 

Lad os stå for din erhvervsrengøring i København

Kontakt os i dag, hvis I vil høre mere om vores erhvervsrengøring i København, eller hvis I vil have tilsendt et uforpligtende tilbud. I kan finde alle vores kontaktoplysninger her

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book et uforpligtende samtale!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores kontorrengøring, så kan vi arrangere en uforpligende samtale og tale om, hvad det præcis er, I har brug for.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring