Erhvervsrengøring Hillerød
Kontorrengøring og firmarengøring i Hillerød og omegn

Leder I efter effektiv erhvervsrengøring, der ikke går på kompromis med kvaliteten? Så er I kommet til det rette sted! Vi leverer en pletfri og skræddersyet erhvervsrengøring, der matcher jeres behov. Vi forstår, hvor vigtigt det er, at jeres lokaler er repræsentative og imødekommende, og booker I erhvervsrengøring hos os, er I garanteret høj kvalitet hver eneste gang. Med over 30 års erfaring og over 900 dedikerede medarbejdere, garanterer vi personlig service med et smil på læben og stort engagement. Vi har siden 1987 samlet en bred vifte af privat- og erhvervskunder, hvilket har givet os den erfaring, der kræves til langt de fleste arbejdsopgaver om det er kontorer, auditorier eller trappeopgange etc. Vi er specialister i erhvervsrengøring, og vi står klar til at hjælpe med alt fra den daglige rengøring til vinduespolering, skades– og ejendomsservice både på større og mindre arbejdspladser i Hillerød. 

Erhvervsrengøring med tillid og tæt samarbejde

En rengøringsaftale hos os foregår i tæt dialog med ledelsen. For at sikre, at jeres behov og ønsker kan blive opfyldt, er det vigtigt for os at have en tæt kunderelation. Vi vægter kvalitet, effektivitet, og fleksibilitet meget højt, og det betyder, at vi er klar til at træde til, også med kort varsel, hvis I pludselig har brug for klargøring og rengøring af lokaler. 

Renell-medarbejder pudser spejl hos erhvervskunde
Renell-medarbejder fejer gulv på bibliotek

Erhvervsrengøring med fokus på miljøet 

Vi er et firma, der har fokus på vores kunder, men vi har også fokus på miljøet, og vi mener ikke, at en god og grundig rengøringsaftale skal være på bekostning af miljøet. Vi arbejder målrettet på at følge Svanemærkets krav, hvilket bla. betyder, at vi selvfølgelig er underlagt Svanemærkets kvalitetssystem, som er med til at sikre, at forbruget af unødvendige kemikalier bliver minimeret i vores arbejde. Det er en win-win-situation for miljøet, for vores medarbejdere samt for jer, da I ikke skal være urolige for, hvad der bliver skyllet ud i jeres afløb, og heller ikke være bekymrede for at medarbejdere, kunder og andre gæster færdes og arbejder i farlige kemikalier etc. 

Kim Lauritsen
Salgschef - Erhverv
M: 2990 2000
KL@Renell.dk

Kontakt os og book en uforpligtende samtale!

Har I en opgave til os eller har I spørgsmål til vores services er I velkommen til at kontakt vores salgschef Kim Lauritsen på 29902000 til en uforpligtende samtale.

Her rengør vi

Her på siden, kan du få et overblik over et udsnit af de byer hvor vi udfører erhvervsrengøring